Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28725
Title: Спектрально-люмінесцентні властивості та жирно- кислотний склад кукурудзяної олії та кукурудзяно- лляного купажу
Authors: Мягкота, С.В.
Шевчук, Р.С.
Сукач, О.М.
Пушак, А.С.
Соловодзінська, І.Є.
Голубець, О.В.
Лень, Ю.Т.
Мазурак, О.Т.
Кушнір, О.П.
Bibliographic description (Ukraine): Мягкота С.В., Шевчук Р.С., Сукач О.М. Спектрально-люмінесцентні властивості та жирно- кислотний склад кукурудзяної олії та кукурудзяно- лляного купажу. Актуальні проблеми фундаментальних наук : матеріали VІ Міжнар. наук. конф. (м. Луцьк – с. Світязь, 9-12 черв. 2025 р.). Луцьк , 2025. С. 98-99
Conference/Event: Актуальні проблеми фундаментальних наук
Issue Date: 2025
Date of entry: Oct-2025
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Place of the edition/event: Вежа-Друк
Page range: 98-99
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28725
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Актуальні проблеми фундаментальних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ProcAPFS2025-99-100 (1).pdf544,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.