Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28725
Назва: Спектрально-люмінесцентні властивості та жирно- кислотний склад кукурудзяної олії та кукурудзяно- лляного купажу
Автори: Мягкота, С.В.
Шевчук, Р.С.
Сукач, О.М.
Пушак, А.С.
Соловодзінська, І.Є.
Голубець, О.В.
Лень, Ю.Т.
Мазурак, О.Т.
Кушнір, О.П.
Бібліографічний опис: Мягкота С.В., Шевчук Р.С., Сукач О.М. Спектрально-люмінесцентні властивості та жирно- кислотний склад кукурудзяної олії та кукурудзяно- лляного купажу. Актуальні проблеми фундаментальних наук : матеріали VІ Міжнар. наук. конф. (м. Луцьк – с. Світязь, 9-12 черв. 2025 р.). Луцьк , 2025. С. 98-99
Конференція/захід: Актуальні проблеми фундаментальних наук
Дата публікації: 2025
Дата внесення: жов-2025
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Місце видання, проведення: Вежа-Друк
Діапазон сторінок: 98-99
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28725
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми фундаментальних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ProcAPFS2025-99-100 (1).pdf544,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.