Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844
Назва: | Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях |
Автори: | Тищук, Інна Володимирівна Пилипчук, Максим |
Бібліографічний опис: | Тищук І. В., Пилипчук М. М. Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 116–122. |
Конференція/захід: | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку |
Дата публікації: | 15-тра-2025 |
Дата внесення: | 4-чер-2025 |
Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | ФОП Мажула Ю.М. |
УДК: | 658.8:338.48 + 394.2 |
Теми: | Концептуальні ресторани адаптація українська кухня |
Діапазон сторінок: | 116-122 |
Короткий огляд (реферат): | Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних та економічних тенденціях є важливою умовою їхнього успішного функціонування в сучасному світі. Ресторанний бізнес є чутливим до змін у соціокультурному, економічному та технологічному середовищах, тому ресторани повинні бути гнучкими та здатними швидко реагувати на нові вимоги клієнтів і зміни в ринкових трендах. В останні роки, зокрема після пандемії, спостерігається зростання інтересу до національних традицій, що дозволяє концептуальним ресторанам адаптуватися до змін у смаках споживачів, орієнтуючись на місцеву аудиторію та її потреби. Однак для того, щоб залишатися конкурентоспроможними, ресторани повинні постійно моніторити зміни на ринку, впроваджувати інновації та підтримувати зв’язок з клієнтами, що є основою їхнього довгострокового успіху. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conf25indust.pdf | 582,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.