Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищук, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorПилипчук, Максим-
dc.date.accessioned2025-06-04T06:56:56Z-
dc.date.available2025-06-04T06:56:56Z-
dc.date.issued2025-05-15-
dc.identifier.citationТищук І. В., Пилипчук М. М. Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 116–122.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844-
dc.description.abstractАдаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних та економічних тенденціях є важливою умовою їхнього успішного функціонування в сучасному світі. Ресторанний бізнес є чутливим до змін у соціокультурному, економічному та технологічному середовищах, тому ресторани повинні бути гнучкими та здатними швидко реагувати на нові вимоги клієнтів і зміни в ринкових трендах. В останні роки, зокрема після пандемії, спостерігається зростання інтересу до національних традицій, що дозволяє концептуальним ресторанам адаптуватися до змін у смаках споживачів, орієнтуючись на місцеву аудиторію та її потреби. Однак для того, щоб залишатися конкурентоспроможними, ресторани повинні постійно моніторити зміни на ринку, впроваджувати інновації та підтримувати зв’язок з клієнтами, що є основою їхнього довгострокового успіху.uk_UK
dc.format.extent116-122-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українки-
dc.subjectКонцептуальні рестораниuk_UK
dc.subjectадаптація-
dc.subjectукраїнська кухня-
dc.titleАдаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціяхuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceІндустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку-
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameФОП Мажула Ю.М.uk_UK
dc.subject.udc658.8:338.48 + 394.2uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf25indust.pdf582,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.