Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищук, Інна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пилипчук, Максим | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-04T06:56:56Z | - |
dc.date.available | 2025-06-04T06:56:56Z | - |
dc.date.issued | 2025-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Тищук І. В., Пилипчук М. М. Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 116–122. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844 | - |
dc.description.abstract | Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних та економічних тенденціях є важливою умовою їхнього успішного функціонування в сучасному світі. Ресторанний бізнес є чутливим до змін у соціокультурному, економічному та технологічному середовищах, тому ресторани повинні бути гнучкими та здатними швидко реагувати на нові вимоги клієнтів і зміни в ринкових трендах. В останні роки, зокрема після пандемії, спостерігається зростання інтересу до національних традицій, що дозволяє концептуальним ресторанам адаптуватися до змін у смаках споживачів, орієнтуючись на місцеву аудиторію та її потреби. Однак для того, щоб залишатися конкурентоспроможними, ресторани повинні постійно моніторити зміни на ринку, впроваджувати інновації та підтримувати зв’язок з клієнтами, що є основою їхнього довгострокового успіху. | uk_UK |
dc.format.extent | 116-122 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | - |
dc.subject | Концептуальні ресторани | uk_UK |
dc.subject | адаптація | - |
dc.subject | українська кухня | - |
dc.title | Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях | uk_UK |
dc.type | Conference Abstract | uk_UK |
dc.citation.conference | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
dc.coverage.placename | ФОП Мажула Ю.М. | uk_UK |
dc.subject.udc | 658.8:338.48 + 394.2 | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conf25indust.pdf | 582,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.