Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844
Title: Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях
Authors: Тищук, Інна Володимирівна
Пилипчук, Максим
Bibliographic description (Ukraine): Тищук І. В., Пилипчук М. М. Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 116–122.
Conference/Event: Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку
Issue Date: 15-May-2025
Date of entry: 4-Jun-2025
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Place of the edition/event: ФОП Мажула Ю.М.
UDC: 658.8:338.48 + 394.2
Keywords: Концептуальні ресторани
адаптація
українська кухня
Page range: 116-122
Abstract: Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних та економічних тенденціях є важливою умовою їхнього успішного функціонування в сучасному світі. Ресторанний бізнес є чутливим до змін у соціокультурному, економічному та технологічному середовищах, тому ресторани повинні бути гнучкими та здатними швидко реагувати на нові вимоги клієнтів і зміни в ринкових трендах. В останні роки, зокрема після пандемії, спостерігається зростання інтересу до національних традицій, що дозволяє концептуальним ресторанам адаптуватися до змін у смаках споживачів, орієнтуючись на місцеву аудиторію та її потреби. Однак для того, щоб залишатися конкурентоспроможними, ресторани повинні постійно моніторити зміни на ринку, впроваджувати інновації та підтримувати зв’язок з клієнтами, що є основою їхнього довгострокового успіху.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf25indust.pdf582,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.