Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844
Title: | Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях |
Authors: | Тищук, Інна Володимирівна Пилипчук, Максим |
Bibliographic description (Ukraine): | Тищук І. В., Пилипчук М. М. Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних і економічних тенденціях. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Луцьк, 15 травня 2025 р.) / відпов. ред. Л. В. Ільїн. Луцьк : ФОП Мажула Ю.М., 2025. С. 116–122. |
Conference/Event: | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку |
Issue Date: | 15-May-2025 |
Date of entry: | 4-Jun-2025 |
Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ФОП Мажула Ю.М. |
UDC: | 658.8:338.48 + 394.2 |
Keywords: | Концептуальні ресторани адаптація українська кухня |
Page range: | 116-122 |
Abstract: | Адаптація концептуальних ресторанів до змін у культурних та економічних тенденціях є важливою умовою їхнього успішного функціонування в сучасному світі. Ресторанний бізнес є чутливим до змін у соціокультурному, економічному та технологічному середовищах, тому ресторани повинні бути гнучкими та здатними швидко реагувати на нові вимоги клієнтів і зміни в ринкових трендах. В останні роки, зокрема після пандемії, спостерігається зростання інтересу до національних традицій, що дозволяє концептуальним ресторанам адаптуватися до змін у смаках споживачів, орієнтуючись на місцеву аудиторію та її потреби. Однак для того, щоб залишатися конкурентоспроможними, ресторани повинні постійно моніторити зміни на ринку, впроваджувати інновації та підтримувати зв’язок з клієнтами, що є основою їхнього довгострокового успіху. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27844 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf25indust.pdf | 582,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.