Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840
Title: | Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи |
Authors: | Тищук, Інна Володимирівна |
Affiliation: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Bibliographic description (Ukraine): | Тищук І.В. Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції / Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова. Харків, 2025. С. 100-103. |
Issue Date: | 15-Apr-2025 |
Date of entry: | 2-Jun-2025 |
Place of the edition/event: | Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова |
UDC: | 338.48:647.3 |
Keywords: | Кейтеринг ресторанна сфера технології |
Page range: | 100-103 |
Abstract: | Організація кейтерингу в ресторанній сфері є важливим аспектом для забезпечення високоякісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів у різних умовах. Враховуючи зростаючу конкуренцію на ринку та зміни в попиті, ресторани все більше звертають увагу на впровадження новітніх технологій та методів, що дозволяють оптимізувати процеси, підвищити ефективність і зберегти високу якість обслуговування. У цьому контексті важливими є інноваційні підходи до управління запасами, гнучкість у підходах до обслуговування та підтримка високих стандартів безпеки і гігієни. Впровадження таких стратегій допомагає ресторанам не лише задовольняти зростаючі вимоги споживачів, але й зберігати конкурентоспроможність у сучасних умовах ресторанного бізнесу. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kharkiv_conf25_100.pdf | 321,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.