Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840
Title: Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи
Authors: Тищук, Інна Володимирівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Тищук І.В. Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції / Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова. Харків, 2025. С. 100-103.
Issue Date: 15-Apr-2025
Date of entry: 2-Jun-2025
Place of the edition/event: Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова
UDC: 338.48:647.3
Keywords: Кейтеринг
ресторанна сфера
технології
Page range: 100-103
Abstract: Організація кейтерингу в ресторанній сфері є важливим аспектом для забезпечення високоякісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів у різних умовах. Враховуючи зростаючу конкуренцію на ринку та зміни в попиті, ресторани все більше звертають увагу на впровадження новітніх технологій та методів, що дозволяють оптимізувати процеси, підвищити ефективність і зберегти високу якість обслуговування. У цьому контексті важливими є інноваційні підходи до управління запасами, гнучкість у підходах до обслуговування та підтримка високих стандартів безпеки і гігієни. Впровадження таких стратегій допомагає ресторанам не лише задовольняти зростаючі вимоги споживачів, але й зберігати конкурентоспроможність у сучасних умовах ресторанного бізнесу.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kharkiv_conf25_100.pdf321,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.