Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищук, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-06-02T13:58:10Z-
dc.date.available2025-06-02T13:58:10Z-
dc.date.issued2025-04-15-
dc.identifier.citationТищук І.В. Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції / Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова. Харків, 2025. С. 100-103.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840-
dc.description.abstractОрганізація кейтерингу в ресторанній сфері є важливим аспектом для забезпечення високоякісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів у різних умовах. Враховуючи зростаючу конкуренцію на ринку та зміни в попиті, ресторани все більше звертають увагу на впровадження новітніх технологій та методів, що дозволяють оптимізувати процеси, підвищити ефективність і зберегти високу якість обслуговування. У цьому контексті важливими є інноваційні підходи до управління запасами, гнучкість у підходах до обслуговування та підтримка високих стандартів безпеки і гігієни. Впровадження таких стратегій допомагає ресторанам не лише задовольняти зростаючі вимоги споживачів, але й зберігати конкурентоспроможність у сучасних умовах ресторанного бізнесу.uk_UK
dc.format.extent100-103-
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectКейтерингuk_UK
dc.subjectресторанна сфера-
dc.subjectтехнології-
dc.titleОсобливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методиuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.coverage.placenameХарківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетоваuk_UK
dc.subject.udc338.48:647.3uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharkiv_conf25_100.pdf321,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.