Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищук, Інна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-02T13:58:10Z | - |
dc.date.available | 2025-06-02T13:58:10Z | - |
dc.date.issued | 2025-04-15 | - |
dc.identifier.citation | Тищук І.В. Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції / Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова. Харків, 2025. С. 100-103. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840 | - |
dc.description.abstract | Організація кейтерингу в ресторанній сфері є важливим аспектом для забезпечення високоякісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів у різних умовах. Враховуючи зростаючу конкуренцію на ринку та зміни в попиті, ресторани все більше звертають увагу на впровадження новітніх технологій та методів, що дозволяють оптимізувати процеси, підвищити ефективність і зберегти високу якість обслуговування. У цьому контексті важливими є інноваційні підходи до управління запасами, гнучкість у підходах до обслуговування та підтримка високих стандартів безпеки і гігієни. Впровадження таких стратегій допомагає ресторанам не лише задовольняти зростаючі вимоги споживачів, але й зберігати конкурентоспроможність у сучасних умовах ресторанного бізнесу. | uk_UK |
dc.format.extent | 100-103 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.subject | Кейтеринг | uk_UK |
dc.subject | ресторанна сфера | - |
dc.subject | технології | - |
dc.title | Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи | uk_UK |
dc.type | Conference Abstract | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
dc.coverage.placename | Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова | uk_UK |
dc.subject.udc | 338.48:647.3 | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kharkiv_conf25_100.pdf | 321,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.