Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840
Назва: | Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи |
Автори: | Тищук, Інна Володимирівна |
Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Бібліографічний опис: | Тищук І.В. Особливості організації кейтерингу у ресторанній сфері: технології та методи. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали IV міжнародної науково-практичної конференції / Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова. Харків, 2025. С. 100-103. |
Дата публікації: | 15-кві-2025 |
Дата внесення: | 2-чер-2025 |
Місце видання, проведення: | Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова |
УДК: | 338.48:647.3 |
Теми: | Кейтеринг ресторанна сфера технології |
Діапазон сторінок: | 100-103 |
Короткий огляд (реферат): | Організація кейтерингу в ресторанній сфері є важливим аспектом для забезпечення високоякісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів у різних умовах. Враховуючи зростаючу конкуренцію на ринку та зміни в попиті, ресторани все більше звертають увагу на впровадження новітніх технологій та методів, що дозволяють оптимізувати процеси, підвищити ефективність і зберегти високу якість обслуговування. У цьому контексті важливими є інноваційні підходи до управління запасами, гнучкість у підходах до обслуговування та підтримка високих стандартів безпеки і гігієни. Впровадження таких стратегій допомагає ресторанам не лише задовольняти зростаючі вимоги споживачів, але й зберігати конкурентоспроможність у сучасних умовах ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27840 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kharkiv_conf25_100.pdf | 321,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.