Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
Title: Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом
Authors: Лисюк, Тетяна Василівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент
Bibliographic description (Ukraine): Лисюк Т. В. Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом. Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Ізмаїл, 4 лютого 2025 р.) : у 2 ч. Ізмаїл: ЦФЕНД, 2025. Ч. 2. С. 74-76.
Conference/Event: Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті
Issue Date: 4-Feb-2025
Date of entry: 6-May-2025
Publisher: Центр фінансово-економічних досліджень
Country (code): UA
Place of the edition/event: м.Ізмаїл
UDC: 338.488.2:640.4
Keywords: гостинність
готельно-ресторанна справа
готельно-ресторанний бізнес
сервіс
управління сервісом
туризм
освітній компонент
"Вступ до фаху"
Page range: 74-76
Abstract: Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху”
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
URL for reference material: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51
References (Ukraine): 1. Лисюк Т.В. Інтеграція інноваційних педагогічних технологій у підготовку фахівців туристичного бізнесу: сучасні підходи та практичні аспекти. Економіка та суспільство. 2024. № 66. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51
2. Матросова В. О., Перерва П. Г., Матросов О. Д. Кадрове забезпечення галузі туризму та гостинності. Видавництво Львівської політехніки, 2019. С. 515–516.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vstup do fakhu.pdf384,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.