Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
Title: | Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом |
Authors: | Лисюк, Тетяна Василівна |
Affiliation: | Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент |
Bibliographic description (Ukraine): | Лисюк Т. В. Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом. Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Ізмаїл, 4 лютого 2025 р.) : у 2 ч. Ізмаїл: ЦФЕНД, 2025. Ч. 2. С. 74-76. |
Conference/Event: | Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті |
Issue Date: | 4-Feb-2025 |
Date of entry: | 6-May-2025 |
Publisher: | Центр фінансово-економічних досліджень |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | м.Ізмаїл |
UDC: | 338.488.2:640.4 |
Keywords: | гостинність готельно-ресторанна справа готельно-ресторанний бізнес сервіс управління сервісом туризм освітній компонент "Вступ до фаху" |
Page range: | 74-76 |
Abstract: | Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху” |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696 |
URL for reference material: | https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51 |
References (Ukraine): | 1. Лисюк Т.В. Інтеграція інноваційних педагогічних технологій у підготовку фахівців туристичного бізнесу: сучасні підходи та практичні аспекти. Економіка та суспільство. 2024. № 66. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51 2. Матросова В. О., Перерва П. Г., Матросов О. Д. Кадрове забезпечення галузі туризму та гостинності. Видавництво Львівської політехніки, 2019. С. 515–516. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vstup do fakhu.pdf | 384,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.