Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Тетяна Василівна-
dc.date.accessioned2025-05-06T11:06:27Z-
dc.date.available2025-05-06T11:06:27Z-
dc.date.issued2025-02-04-
dc.identifier.citationЛисюк Т. В. Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом. Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Ізмаїл, 4 лютого 2025 р.) : у 2 ч. Ізмаїл: ЦФЕНД, 2025. Ч. 2. С. 74-76.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696-
dc.description.abstractГотельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху”uk_UK
dc.format.extent74-76-
dc.publisherЦентр фінансово-економічних дослідженьuk_UK
dc.relation.urihttps://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51uk_UK
dc.subjectгостинністьuk_UK
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UK
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectсервісuk_UK
dc.subjectуправління сервісомuk_UK
dc.subjectтуризмuk_UK
dc.subjectосвітній компонентuk_UK
dc.subject"Вступ до фаху"uk_UK
dc.titleВступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісомuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceПроблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцентuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameм.Ізмаїлuk_UK
dc.relation.references1. Лисюк Т.В. Інтеграція інноваційних педагогічних технологій у підготовку фахівців туристичного бізнесу: сучасні підходи та практичні аспекти. Економіка та суспільство. 2024. № 66. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51uk_UK
dc.relation.references2. Матросова В. О., Перерва П. Г., Матросов О. Д. Кадрове забезпечення галузі туризму та гостинності. Видавництво Львівської політехніки, 2019. С. 515–516.uk_UK
dc.subject.udc338.488.2:640.4uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vstup do fakhu.pdf384,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.