Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Тетяна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-06T11:06:27Z | - |
dc.date.available | 2025-05-06T11:06:27Z | - |
dc.date.issued | 2025-02-04 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Т. В. Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом. Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Ізмаїл, 4 лютого 2025 р.) : у 2 ч. Ізмаїл: ЦФЕНД, 2025. Ч. 2. С. 74-76. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696 | - |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху” | uk_UK |
dc.format.extent | 74-76 | - |
dc.publisher | Центр фінансово-економічних досліджень | uk_UK |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51 | uk_UK |
dc.subject | гостинність | uk_UK |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UK |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UK |
dc.subject | сервіс | uk_UK |
dc.subject | управління сервісом | uk_UK |
dc.subject | туризм | uk_UK |
dc.subject | освітній компонент | uk_UK |
dc.subject | "Вступ до фаху" | uk_UK |
dc.title | Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом | uk_UK |
dc.type | Conference Abstract | uk_UK |
dc.citation.conference | Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті | - |
dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент | uk_UK |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
dc.coverage.placename | м.Ізмаїл | uk_UK |
dc.relation.references | 1. Лисюк Т.В. Інтеграція інноваційних педагогічних технологій у підготовку фахівців туристичного бізнесу: сучасні підходи та практичні аспекти. Економіка та суспільство. 2024. № 66. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51 | uk_UK |
dc.relation.references | 2. Матросова В. О., Перерва П. Г., Матросов О. Д. Кадрове забезпечення галузі туризму та гостинності. Видавництво Львівської політехніки, 2019. С. 515–516. | uk_UK |
dc.subject.udc | 338.488.2:640.4 | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vstup do fakhu.pdf | 384,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.