Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
Назва: | Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом |
Автори: | Лисюк, Тетяна Василівна |
Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент |
Бібліографічний опис: | Лисюк Т. В. Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом. Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Ізмаїл, 4 лютого 2025 р.) : у 2 ч. Ізмаїл: ЦФЕНД, 2025. Ч. 2. С. 74-76. |
Конференція/захід: | Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті |
Дата публікації: | 4-лют-2025 |
Дата внесення: | 6-тра-2025 |
Видавництво: | Центр фінансово-економічних досліджень |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | м.Ізмаїл |
УДК: | 338.488.2:640.4 |
Теми: | гостинність готельно-ресторанна справа готельно-ресторанний бізнес сервіс управління сервісом туризм освітній компонент "Вступ до фаху" |
Діапазон сторінок: | 74-76 |
Короткий огляд (реферат): | Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху” |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51 |
Перелік літератури: | 1. Лисюк Т.В. Інтеграція інноваційних педагогічних технологій у підготовку фахівців туристичного бізнесу: сучасні підходи та практичні аспекти. Економіка та суспільство. 2024. № 66. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51 2. Матросова В. О., Перерва П. Г., Матросов О. Д. Кадрове забезпечення галузі туризму та гостинності. Видавництво Львівської політехніки, 2019. С. 515–516. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vstup do fakhu.pdf | 384,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.