Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
Назва: Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом
Автори: Лисюк, Тетяна Василівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації географічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент
Бібліографічний опис: Лисюк Т. В. Вступ до фаху готельно-ресторанної справи: основи гостинності та управління сервісом. Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Ізмаїл, 4 лютого 2025 р.) : у 2 ч. Ізмаїл: ЦФЕНД, 2025. Ч. 2. С. 74-76.
Конференція/захід: Проблеми та перспективи розвитку науки, освіти та технологій в ХХІ столітті
Дата публікації: 4-лют-2025
Дата внесення: 6-тра-2025
Видавництво: Центр фінансово-економічних досліджень
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: м.Ізмаїл
УДК: 338.488.2:640.4
Теми: гостинність
готельно-ресторанна справа
готельно-ресторанний бізнес
сервіс
управління сервісом
туризм
освітній компонент
"Вступ до фаху"
Діапазон сторінок: 74-76
Короткий огляд (реферат): Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою індустрії гостинності, що відіграє значну роль у розвитку економіки та туризму. Освітній компонент “Вступ до фаху” є базовим курсом, який закладає основу для подальшого професійного зростання здобувачів цієї спеціальності. Він поєднує в собі як теоретичні знання, так і практичні навички, необхідні для ефективного управління закладами гостинності. Необхідність вивчення ОК “Вступ до фаху”
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27696
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51
Перелік літератури: 1. Лисюк Т.В. Інтеграція інноваційних педагогічних технологій у підготовку фахівців туристичного бізнесу: сучасні підходи та практичні аспекти. Економіка та суспільство. 2024. № 66. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-51
2. Матросова В. О., Перерва П. Г., Матросов О. Д. Кадрове забезпечення галузі туризму та гостинності. Видавництво Львівської політехніки, 2019. С. 515–516.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vstup do fakhu.pdf384,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.