Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496
Title: | Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація |
Authors: | Тищук, Інна Володимирівна Терещук, Оксана Степанівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Тищук, І., & Терещук, О. (2025). Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація. Економіка та суспільство, (71). DOI : https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61. |
Issue Date: | 10-Mar-2025 |
Date of entry: | 10-Mar-2025 |
Country (code): | UA |
DOI: | https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61 |
UDC: | 640.4:338.48-6:004 |
Keywords: | автоматизовані системи SERVIO CRM-система Poster Boss штучний інтелект Big Data чат боти |
Abstract: | У статті досліджено програмне забезпечення для сервісного обслуговування (сервісні платформи, інструменти для управління запитами клієнтів, автоматизація процесів підтримки), наведено майбутні технології, такі як інтеграція штучного інтелекту в програмне забезпечення для сервісу, для передбачення потреби клієнтів, автоматизації рішення проблем і підвищення рівня персоналізації послуг. Розглянуто, впровадження CRM-систем, платформ управління бізнес-процесами та спеціалізованих інструментів, що сприяє підвищенню ефективності підприємств, зниженню витрат і покращенню якості сервісу. Досліджено програмні рішення SERVIO та POSTER, їхні можливості щодо автоматизації бізнес-процесів у готельному та ресторанному сегментах, а також вплив впровадження таких систем на конкурентоспроможність підприємств. Наведено основні функціональні можливості розглянутих програмних продуктів, зокрема управління бронюванням, інтеграцію з іншими системами, аналітику та звітність, автоматизацію точок продажу й управління персоналом. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2524-0072/2025-71-61.pdf | 334,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.