Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищук, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorТерещук, Оксана Степанівна-
dc.date.accessioned2025-03-10T14:53:30Z-
dc.date.available2025-03-10T14:53:30Z-
dc.date.issued2025-03-10-
dc.identifier.citationТищук, І., & Терещук, О. (2025). Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація. Економіка та суспільство, (71). DOI : https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496-
dc.description.abstractУ статті досліджено програмне забезпечення для сервісного обслуговування (сервісні платформи, інструменти для управління запитами клієнтів, автоматизація процесів підтримки), наведено майбутні технології, такі як інтеграція штучного інтелекту в програмне забезпечення для сервісу, для передбачення потреби клієнтів, автоматизації рішення проблем і підвищення рівня персоналізації послуг. Розглянуто, впровадження CRM-систем, платформ управління бізнес-процесами та спеціалізованих інструментів, що сприяє підвищенню ефективності підприємств, зниженню витрат і покращенню якості сервісу. Досліджено програмні рішення SERVIO та POSTER, їхні можливості щодо автоматизації бізнес-процесів у готельному та ресторанному сегментах, а також вплив впровадження таких систем на конкурентоспроможність підприємств. Наведено основні функціональні можливості розглянутих програмних продуктів, зокрема управління бронюванням, інтеграцію з іншими системами, аналітику та звітність, автоматизацію точок продажу й управління персоналом.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectавтоматизовані системиuk_UK
dc.subjectSERVIO-
dc.subjectCRM-система-
dc.subjectPoster Boss-
dc.subjectштучний інтелект-
dc.subjectBig Data-
dc.subjectчат боти-
dc.titleІнноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизаціяuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61-
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc640.4:338.48-6:004uk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2524-0072/2025-71-61.pdf334,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.