Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищук, Інна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Терещук, Оксана Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-10T14:53:30Z | - |
dc.date.available | 2025-03-10T14:53:30Z | - |
dc.date.issued | 2025-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Тищук, І., & Терещук, О. (2025). Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація. Економіка та суспільство, (71). DOI : https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено програмне забезпечення для сервісного обслуговування (сервісні платформи, інструменти для управління запитами клієнтів, автоматизація процесів підтримки), наведено майбутні технології, такі як інтеграція штучного інтелекту в програмне забезпечення для сервісу, для передбачення потреби клієнтів, автоматизації рішення проблем і підвищення рівня персоналізації послуг. Розглянуто, впровадження CRM-систем, платформ управління бізнес-процесами та спеціалізованих інструментів, що сприяє підвищенню ефективності підприємств, зниженню витрат і покращенню якості сервісу. Досліджено програмні рішення SERVIO та POSTER, їхні можливості щодо автоматизації бізнес-процесів у готельному та ресторанному сегментах, а також вплив впровадження таких систем на конкурентоспроможність підприємств. Наведено основні функціональні можливості розглянутих програмних продуктів, зокрема управління бронюванням, інтеграцію з іншими системами, аналітику та звітність, автоматизацію точок продажу й управління персоналом. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.subject | автоматизовані системи | uk_UK |
dc.subject | SERVIO | - |
dc.subject | CRM-система | - |
dc.subject | Poster Boss | - |
dc.subject | штучний інтелект | - |
dc.subject | Big Data | - |
dc.subject | чат боти | - |
dc.title | Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
dc.subject.udc | 640.4:338.48-6:004 | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2524-0072/2025-71-61.pdf | 334,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.