Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496
Назва: Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація
Автори: Тищук, Інна Володимирівна
Терещук, Оксана Степанівна
Бібліографічний опис: Тищук, І., & Терещук, О. (2025). Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація. Економіка та суспільство, (71). DOI : https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61.
Дата публікації: 10-бер-2025
Дата внесення: 10-бер-2025
Країна (код): UA
DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61
УДК: 640.4:338.48-6:004
Теми: автоматизовані системи
SERVIO
CRM-система
Poster Boss
штучний інтелект
Big Data
чат боти
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено програмне забезпечення для сервісного обслуговування (сервісні платформи, інструменти для управління запитами клієнтів, автоматизація процесів підтримки), наведено майбутні технології, такі як інтеграція штучного інтелекту в програмне забезпечення для сервісу, для передбачення потреби клієнтів, автоматизації рішення проблем і підвищення рівня персоналізації послуг. Розглянуто, впровадження CRM-систем, платформ управління бізнес-процесами та спеціалізованих інструментів, що сприяє підвищенню ефективності підприємств, зниженню витрат і покращенню якості сервісу. Досліджено програмні рішення SERVIO та POSTER, їхні можливості щодо автоматизації бізнес-процесів у готельному та ресторанному сегментах, а також вплив впровадження таких систем на конкурентоспроможність підприємств. Наведено основні функціональні можливості розглянутих програмних продуктів, зокрема управління бронюванням, інтеграцію з іншими системами, аналітику та звітність, автоматизацію точок продажу й управління персоналом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2524-0072/2025-71-61.pdf334,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.