Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496
Назва: | Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація |
Автори: | Тищук, Інна Володимирівна Терещук, Оксана Степанівна |
Бібліографічний опис: | Тищук, І., & Терещук, О. (2025). Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі: ефективність, персоналізація, автоматизація. Економіка та суспільство, (71). DOI : https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61. |
Дата публікації: | 10-бер-2025 |
Дата внесення: | 10-бер-2025 |
Країна (код): | UA |
DOI: | https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-71-61 |
УДК: | 640.4:338.48-6:004 |
Теми: | автоматизовані системи SERVIO CRM-система Poster Boss штучний інтелект Big Data чат боти |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено програмне забезпечення для сервісного обслуговування (сервісні платформи, інструменти для управління запитами клієнтів, автоматизація процесів підтримки), наведено майбутні технології, такі як інтеграція штучного інтелекту в програмне забезпечення для сервісу, для передбачення потреби клієнтів, автоматизації рішення проблем і підвищення рівня персоналізації послуг. Розглянуто, впровадження CRM-систем, платформ управління бізнес-процесами та спеціалізованих інструментів, що сприяє підвищенню ефективності підприємств, зниженню витрат і покращенню якості сервісу. Досліджено програмні рішення SERVIO та POSTER, їхні можливості щодо автоматизації бізнес-процесів у готельному та ресторанному сегментах, а також вплив впровадження таких систем на конкурентоспроможність підприємств. Наведено основні функціональні можливості розглянутих програмних продуктів, зокрема управління бронюванням, інтеграцію з іншими системами, аналітику та звітність, автоматизацію точок продажу й управління персоналом. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27496 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2524-0072/2025-71-61.pdf | 334,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.