Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24737| Title: | Актуалізація гастроспадщини для культурного туризму |
| Authors: | Дмитренко, Алла Адамівна |
| Affiliation: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дмитренко А. Актуалізація гастроспадщини для культурного туризму. Культура та інформаційне суспільство XXI століття. У 2 ч. : матеріали міжнародної науково-теоретичної конференції молодих учених, 18–19 квітня 2024 року. Харків, 2024. Ч. 1. С. 53–54. |
| Conference/Event: | Культура та інформаційне суспільство XXI століття |
| Issue: | 1 |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 3-Oct-2024 |
| Publisher: | Харківська державна академія культури |
| Keywords: | гастрокультура Волинь нематеріальна культурна спадщина культурний туризм Україна |
| Page range: | 53–54 |
| Abstract: | Висвітлені основні форми актуалізації гастроспадщини (фестивалі, презентації, посилки зі стравами) та роль музеїв у популяризації гастрокультури; використання гастроспадшини у культурному туризмі. Основну увагу звернено на елементи, представлені в національному переліку елементів нематеріальної культурної спадщини: «Смідинська капуста», «Мацик», «Караїмський пиріжок з м’ясом ет-аяклак» та ін. |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24737 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Наукові роботи (FH) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.