Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24737
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитренко, Алла Адамівна-
dc.date.accessioned2024-10-03T10:12:48Z-
dc.date.available2024-10-03T10:12:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДмитренко А. Актуалізація гастроспадщини для культурного туризму. Культура та інформаційне суспільство XXI століття. У 2 ч. : матеріали міжнародної науково-теоретичної конференції молодих учених, 18–19 квітня 2024 року. Харків, 2024. Ч. 1. С. 53–54.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24737-
dc.description.abstractВисвітлені основні форми актуалізації гастроспадщини (фестивалі, презентації, посилки зі стравами) та роль музеїв у популяризації гастрокультури; використання гастроспадшини у культурному туризмі. Основну увагу звернено на елементи, представлені в національному переліку елементів нематеріальної культурної спадщини: «Смідинська капуста», «Мацик», «Караїмський пиріжок з м’ясом ет-аяклак» та ін.uk_UK
dc.format.extent53–54-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherХарківська державна академія культуриuk_UK
dc.subjectгастрокультураuk_UK
dc.subjectВолиньuk_UK
dc.subjectнематеріальна культурна спадщинаuk_UK
dc.subjectкультурний туризмuk_UK
dc.subjectУкраїнаuk_UK
dc.titleАктуалізація гастроспадщини для культурного туризмуuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceКультура та інформаційне суспільство XXI століття-
dc.citation.issue1-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27-3.pdf71,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.