Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23883
Назва: Харчова хімія
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека
Бібліографічний опис: Харчова хімія [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ф-т хімії та екології, Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека. – Електронні текстові дані. – Луцьк, 2024. – 130 назв.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 26-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека
Країна (код): UA
УДК: 54(01)
Теми: бібліографічні видання
Вода
Мінеральні речовини
Харчові кислоти
Короткий огляд (реферат): Бібліографічні матеріали ознайомлюють з принципами здорового способу життя та методами раціонального харчування, висвітлюють питання хімічних перетворень білків, вуглеводів, ліпідів, мінеральних елементів у процесі життєдіяльності людини, ролі вітамінів та ферментів у цих процесах.
Опис: Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Харчова хімія» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет хімії та екології, Кафедра органічної та фармацевтичної хімії (для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23883
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
harchova_chem.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.