Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716| Назва: | Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування |
| Автори: | Грейда, Наталія Богданівна Андрійчук, Ольга Ярославівна |
| Бібліографічний опис: | Грейда Н.Б., Андрійчук О.Я. Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2021. 41 с. |
| Дата публікації: | 2021 |
| Дата внесення: | 12-вер-2022 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| УДК: | 613.2(072) |
| Теми: | дієтологія |
| Короткий огляд (реферат): | У методичних рекомендаціях дано обґрунтування санітарно-гігієнічним вимогам механічної кулінарної обробки продуктів харчування. Висвітлено питання зберігання, первинної переробки та використання харчових продуктів з метою знезаражування та максимального збереження поживних речовин. Призначення видання (до самостійної роботи) Рекомендовано студентам другого курсу спеціальності «фізична терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «фізична терапія, ерготерапія», які вивчають вибіркову дисципліну «Дієтологія з основами раціонального харчування». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FM) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Diietolohiia.pdf | 521,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.