Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716
Назва: Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування
Автори: Грейда, Наталія Богданівна
Андрійчук, Ольга Ярославівна
Бібліографічний опис: Грейда Н.Б., Андрійчук О.Я. Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2021. 41 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 12-вер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 613.2(072)
Теми: дієтологія
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях дано обґрунтування санітарно-гігієнічним вимогам механічної кулінарної обробки продуктів харчування. Висвітлено питання зберігання, первинної переробки та використання харчових продуктів з метою знезаражування та максимального збереження поживних речовин. Призначення видання (до самостійної роботи) Рекомендовано студентам другого курсу спеціальності «фізична терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «фізична терапія, ерготерапія», які вивчають вибіркову дисципліну «Дієтологія з основами раціонального харчування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diietolohiia.pdf521,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.