Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716| Title: | Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування |
| Authors: | Грейда, Наталія Богданівна Андрійчук, Ольга Ярославівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Грейда Н.Б., Андрійчук О.Я. Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2021. 41 с. |
| Issue Date: | 2021 |
| Date of entry: | 12-Sep-2022 |
| Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Country (code): | UA |
| UDC: | 613.2(072) |
| Keywords: | дієтологія |
| Abstract: | У методичних рекомендаціях дано обґрунтування санітарно-гігієнічним вимогам механічної кулінарної обробки продуктів харчування. Висвітлено питання зберігання, первинної переробки та використання харчових продуктів з метою знезаражування та максимального збереження поживних речовин. Призначення видання (до самостійної роботи) Рекомендовано студентам другого курсу спеціальності «фізична терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «фізична терапія, ерготерапія», які вивчають вибіркову дисципліну «Дієтологія з основами раціонального харчування». |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали (FM) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Diietolohiia.pdf | 521,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.