Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716
Title: Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування
Authors: Грейда, Наталія Богданівна
Андрійчук, Ольга Ярославівна
Bibliographic description (Ukraine): Грейда Н.Б., Андрійчук О.Я. Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2021. 41 с.
Issue Date: 2021
Date of entry: 12-Sep-2022
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 613.2(072)
Keywords: дієтологія
Abstract: У методичних рекомендаціях дано обґрунтування санітарно-гігієнічним вимогам механічної кулінарної обробки продуктів харчування. Висвітлено питання зберігання, первинної переробки та використання харчових продуктів з метою знезаражування та максимального збереження поживних речовин. Призначення видання (до самостійної роботи) Рекомендовано студентам другого курсу спеціальності «фізична терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «фізична терапія, ерготерапія», які вивчають вибіркову дисципліну «Дієтологія з основами раціонального харчування».
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diietolohiia.pdf521,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.