Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрейда, Наталія Богданівна-
dc.contributor.authorАндрійчук, Ольга Ярославівна-
dc.date.accessioned2022-09-12T11:22:04Z-
dc.date.available2022-09-12T11:22:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГрейда Н.Б., Андрійчук О.Я. Дієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2021. 41 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20716-
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях дано обґрунтування санітарно-гігієнічним вимогам механічної кулінарної обробки продуктів харчування. Висвітлено питання зберігання, первинної переробки та використання харчових продуктів з метою знезаражування та максимального збереження поживних речовин. Призначення видання (до самостійної роботи) Рекомендовано студентам другого курсу спеціальності «фізична терапія, ерготерапія» освітньо-професійної програми «фізична терапія, ерготерапія», які вивчають вибіркову дисципліну «Дієтологія з основами раціонального харчування».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectдієтологіяuk_UK
dc.titleДієтологія з основами санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчуванняuk_UK
dc.typeMethodical recommendationsuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.subject.udc613.2(072)-
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diietolohiia.pdf521,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.