Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19949| Назва: | Вплив ферментної обробки на екстрагування беталаїнових барвників |
| Автори: | Салєба, Л. В. Літвінова, Г. В. |
| Приналежність: | Херсонський національний технічний університет |
| Бібліографічний опис: | Салєба Л. В., Літвінова Г. В. Вплив ферментної обробки на екстрагування беталаїнових барвників. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали І Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 12-14 травня 2021 року). Луцьк, 2021. C. 77-79. |
| Конференція/захід: | Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології |
| Дата публікації: | 2021 |
| Дата внесення: | 16-гру-2021 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| Діапазон сторінок: | 77-79 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19949 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 77-79.pdf | 544,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.