Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19949
Назва: Вплив ферментної обробки на екстрагування беталаїнових барвників
Автори: Салєба, Л. В.
Літвінова, Г. В.
Приналежність: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Салєба Л. В., Літвінова Г. В. Вплив ферментної обробки на екстрагування беталаїнових барвників. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали І Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 12-14 травня 2021 року). Луцьк, 2021. C. 77-79.
Конференція/захід: Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 16-гру-2021
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Діапазон сторінок: 77-79
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19949
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77-79.pdf544,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.