Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19949
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.-
dc.contributor.authorЛітвінова, Г. В.-
dc.date.accessioned2021-12-16T10:40:04Z-
dc.date.available2021-12-16T10:40:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСалєба Л. В., Літвінова Г. В. Вплив ферментної обробки на екстрагування беталаїнових барвників. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали І Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 12-14 травня 2021 року). Луцьк, 2021. C. 77-79.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19949-
dc.format.extent77-79-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.titleВплив ферментної обробки на екстрагування беталаїнових барвниківuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceАктуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології-
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університетuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77-79.pdf544,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.