Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19652
Title: Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент», «Менеджмент та правове забезпечення бізнесу»
Authors: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Тоцька О.Л. Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент», «Менеджмент та правове забезпечення бізнесу». Луцьк, ВНУ імені Лесі Українки. 2020. 7 с.
Issue Date: 2020
Date of entry: 8-Oct-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: інформаційні технології
підприємства
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» є формування у студентів системи компетенцій щодо використання сучасних інформаційних технологій в економіці, управлінні й адмініструванні для застосування в подальшій професійній діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» є ознайомити студентів із основами інформаційних технологій, інформаційними системами для підприємств та організацій; виробити поглиблені практичні навики роботи з програмою Microsoft Excel.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19652
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SIT_PD(2020-2021).pdf516,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.