Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19652
Назва: Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент», «Менеджмент та правове забезпечення бізнесу»
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Тоцька О.Л. Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент», «Менеджмент та правове забезпечення бізнесу». Луцьк, ВНУ імені Лесі Українки. 2020. 7 с.
Дата публікації: 2020
Дата внесення: 8-жов-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: інформаційні технології
підприємства
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» є формування у студентів системи компетенцій щодо використання сучасних інформаційних технологій в економіці, управлінні й адмініструванні для застосування в подальшій професійній діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності» є ознайомити студентів із основами інформаційних технологій, інформаційними системами для підприємств та організацій; виробити поглиблені практичні навики роботи з програмою Microsoft Excel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/19652
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SIT_PD(2020-2021).pdf516,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.