Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18609
Title: Психологія організаційної поведінки
Authors: Кихтюк, Оксана Василівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної і соціальної психології та соціології
Bibliographic description (Ukraine): Кихтюк О. В. Психологія організаційної поведінки : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, освітньої програми Психологія (спеціалізації «Магістр психології, HR-менеджер») / Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. Луцьк, 2019. 16 с.
Issue Date: 2019
Date of entry: 14-Jan-2021
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 159.9
Keywords: психологія
організація
працівники
структура
мотивація
емоції
регулятивна сфера особистості
Abstract: Навчальний курс «Психологія організаційної поведінки» передбачає набуття студентами теоретичних та практичних знань, умінь та навичок необхідних для використання у процесі професійної діяльності HR - спеціаліста, організаційного психолога. Психологія організаційної поведінки наукова дисципліна спрямована на вивчення та дослідження впливу менеджерів, управлінських структур на ефективність праці, визначення місії кожного співробітника в колективі. Головна мета курсу сформувати майбутніх фахівців, професіоналів, котрі стануть кадровим потенціалом на підприємствах, організаціях, у сфері обслуговування. Знання з психології організаційної поведінки забезпечать сучасній організації не лише кваліфікованих працівників, але й розвинених особистостей здатних аналізувати результати своєї діяльності, прогнозувати ризики, можливості, вирішувати проблеми, розширювати аспекти вдосконалення працівників та організації загалом.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/18609
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
psyhol_org_pov.pdfмагістр531,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.