Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17168
Назва: Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів
Автори: Шквиря, Н. О.
Бібліографічний опис: Шквиря Н. О. Маркетингові дослідження споживчих переваг на ринку хліба та хлібобулочних виробів / Н. О. Шквиря // Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства: [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (31 жовтня 2019 р.)]/ відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. – Луцьк, 2019. – С. 715-717.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 27-лют-2020
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Маркетингові дослідження
Споживчі переваги
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/17168
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Інноваційний розвиток та безпека підриємства в умовах неоіндустріального суспільства (2019)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shkvyrja 715-717.pdfМАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ НА РИНКУ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ467,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.