Перегляд зібрання за групою - Теми ресторанний бізнес

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-жов-202520-лис-2025Аналіз і тенденції розвитку ресторанного ринку України в умовах економічної нестабільності.Тищук, Інна Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович; Пилипчук, Максим Миколайович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспективТретякова, Софія Сергіївна
Conference Abstract17-тра-202411-лип-2024Методологія управління проектом оптимізації та використання харчових відходів у ресторанному бізнесіГерман, Марія
Article25-лис-202426-лис-2024Оптимізація рекламної стратегії ресторанного бізнесу: ефективні методи та інструментиТищук, Інна Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович; Безсмертнюк, Тарас Петрович
Article5-лис-202421-лис-2024Основні складові гостинності у готельно-ресторанній сферіВівсюк, Ірина Олександрівна; Терещук, Оксана Степанівна; Лук’янець, Алла Вікторівна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Рекламна діяльність ресторану: оптимізація та шляхи підвищення ефективностіАрендарчук, Софія Володимирівна
Bachelor Thesis202420-лис-2025Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській областіТкачук, Христина Вадимівна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в УкраїніКочура, Катерина Олександрівна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської областіКобак, Діана Федорівна
Article25-лис-202525-лис-2025Інноваційні підходи до організації кейтерингових послуг у сфері харчуванняТищук, Інна Володимирівна; Новосад, Оксана Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович