Перегляд зібрання за групою - Теми ресторанний бізнес
Результати від 1 до 10 із 10
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 28-жов-2025 | 20-лис-2025 | Аналіз і тенденції розвитку ресторанного ринку України в умовах економічної нестабільності. | Тищук, Інна Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович; Пилипчук, Максим Миколайович |
| Bachelor Thesis | 2024 | 19-лис-2025 | Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив | Третякова, Софія Сергіївна |
| Conference Abstract | 17-тра-2024 | 11-лип-2024 | Методологія управління проектом оптимізації та використання харчових відходів у ресторанному бізнесі | Герман, Марія |
| Article | 25-лис-2024 | 26-лис-2024 | Оптимізація рекламної стратегії ресторанного бізнесу: ефективні методи та інструменти | Тищук, Інна Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович; Безсмертнюк, Тарас Петрович |
| Article | 5-лис-2024 | 21-лис-2024 | Основні складові гостинності у готельно-ресторанній сфері | Вівсюк, Ірина Олександрівна; Терещук, Оксана Степанівна; Лук’янець, Алла Вікторівна |
| Bachelor Thesis | 2024 | 19-лис-2025 | Рекламна діяльність ресторану: оптимізація та шляхи підвищення ефективності | Арендарчук, Софія Володимирівна |
| Bachelor Thesis | 2024 | 20-лис-2025 | Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області | Ткачук, Христина Вадимівна |
| Bachelor Thesis | 2024 | 19-лис-2025 | Стан та стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні | Кочура, Катерина Олександрівна |
| Bachelor Thesis | 2024 | 19-лис-2025 | Територіальна організація та оптимізація ресторанного бізнесу Рівненської області | Кобак, Діана Федорівна |
| Article | 25-лис-2025 | 25-лис-2025 | Інноваційні підходи до організації кейтерингових послуг у сфері харчування | Тищук, Інна Володимирівна; Новосад, Оксана Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович |