Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915
Назва: Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні [Текст] / О.Л. Тоцька // Регіональна економіка : наук.-практ. журн. - 2008. - №3. - С. 182 - 188
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 3-бер-2015
Видавництво: Ін-т регіонал. дослідж. НАН України, Ін-т екон. пром-сті НАН України, Укр. асоц. регіонал. наук
Теми: факторний аналіз
factor analysis
метод головних компонент
the method of main components
факторні навантаження
factor loadings
продовольчі товари
food commodities
Волинський регіон
Volyn region
Короткий огляд (реферат): Проводиться факторний аналіз показників виробництва основних продовольчих товарів у Волинському регіоні з допомогою методу головних компонент. Для автоматизації розрахунків використовується програмний пакет StatSoft Statistica 6.0. Актуальність дослідження полягає в тому, що факторний аналіз цих об’єктів не проводився.
The factor analysis of indexes of production of basic food commodities in the Volyn region with the help of a method of main components is conducted. For automation of calculations a software product StatSoft Statistica 6.0 is used. Actuality of research consists in that the factor analysis of these objects was not conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article_15.pdf368,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.