Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915
Назва: | Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні |
Автори: | Тоцька, Олеся Леонтіївна |
Бібліографічний опис: | Тоцька О. Л. Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні [Текст] / О.Л. Тоцька // Регіональна економіка : наук.-практ. журн. - 2008. - №3. - С. 182 - 188 |
Дата публікації: | 2008 |
Дата внесення: | 3-бер-2015 |
Видавництво: | Ін-т регіонал. дослідж. НАН України, Ін-т екон. пром-сті НАН України, Укр. асоц. регіонал. наук |
Теми: | факторний аналіз factor analysis метод головних компонент the method of main components факторні навантаження factor loadings продовольчі товари food commodities Волинський регіон Volyn region |
Короткий огляд (реферат): | Проводиться факторний аналіз показників виробництва основних продовольчих товарів у Волинському регіоні з допомогою методу головних компонент. Для автоматизації розрахунків використовується програмний пакет StatSoft Statistica 6.0. Актуальність дослідження полягає в тому, що факторний аналіз цих об’єктів не проводився. The factor analysis of indexes of production of basic food commodities in the Volyn region with the help of a method of main components is conducted. For automation of calculations a software product StatSoft Statistica 6.0 is used. Actuality of research consists in that the factor analysis of these objects was not conducted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FEU) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
article_15.pdf | 368,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.