Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915| Title: | Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні |
| Authors: | Тоцька, Олеся Леонтіївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Тоцька О. Л. Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні [Текст] / О.Л. Тоцька // Регіональна економіка : наук.-практ. журн. - 2008. - №3. - С. 182 - 188 |
| Issue Date: | 2008 |
| Date of entry: | 3-Mar-2015 |
| Publisher: | Ін-т регіонал. дослідж. НАН України, Ін-т екон. пром-сті НАН України, Укр. асоц. регіонал. наук |
| Keywords: | факторний аналіз factor analysis метод головних компонент the method of main components факторні навантаження factor loadings продовольчі товари food commodities Волинський регіон Volyn region |
| Abstract: | Проводиться факторний аналіз показників виробництва основних продовольчих товарів у Волинському регіоні з допомогою методу головних компонент. Для автоматизації розрахунків використовується програмний пакет StatSoft Statistica 6.0. Актуальність дослідження полягає в тому, що факторний аналіз цих об’єктів не проводився. The factor analysis of indexes of production of basic food commodities in the Volyn region with the help of a method of main components is conducted. For automation of calculations a software product StatSoft Statistica 6.0 is used. Actuality of research consists in that the factor analysis of these objects was not conducted. |
| URI: | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915 |
| Content type: | Article |
| Appears in Collections: | Наукові роботи (FEU) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| article_15.pdf | 368,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.