Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоцька, Олеся Леонтіївна-
dc.date.accessioned2015-03-03T09:24:28Z-
dc.date.available2015-03-03T09:24:28Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationТоцька О. Л. Визначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоні [Текст] / О.Л. Тоцька // Регіональна економіка : наук.-практ. журн. - 2008. - №3. - С. 182 - 188uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4915-
dc.description.abstractПроводиться факторний аналіз показників виробництва основних продовольчих товарів у Волинському регіоні з допомогою методу головних компонент. Для автоматизації розрахунків використовується програмний пакет StatSoft Statistica 6.0. Актуальність дослідження полягає в тому, що факторний аналіз цих об’єктів не проводився.uk_UK
dc.description.abstractThe factor analysis of indexes of production of basic food commodities in the Volyn region with the help of a method of main components is conducted. For automation of calculations a software product StatSoft Statistica 6.0 is used. Actuality of research consists in that the factor analysis of these objects was not conducted.-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherІн-т регіонал. дослідж. НАН України, Ін-т екон. пром-сті НАН України, Укр. асоц. регіонал. наукuk_UK
dc.subjectфакторний аналізuk_UK
dc.subjectfactor analysisuk_UK
dc.subjectметод головних компонентuk_UK
dc.subjectthe method of main componentsuk_UK
dc.subjectфакторні навантаженняuk_UK
dc.subjectfactor loadingsuk_UK
dc.subjectпродовольчі товариuk_UK
dc.subjectfood commoditiesuk_UK
dc.subjectВолинський регіонuk_UK
dc.subjectVolyn regionuk_UK
dc.titleВизначення прихованих факторів впливу на виробництво продуктів харчування у Волинському регіоніuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
dc.identifier.udc338.438(477.82)-
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article_15.pdf368,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.