Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3650
Title: Розвиток швидкісно-силових якостей юних спортсменів-плавців.
Other Titles: Development of Speed-power Qualities of Young Sportsmen-Swimmers.
Authors: Горбунов, Л. М.
Gorbunov, L. M.
Bibliographic description (Ukraine): Горбунов Л. М. Розвиток швидкісно-силових якостей юних спортсменів-плавців / Л. М. Горбунов // Молодіжний науковий вісник : Фізичне виховання і спорт : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, Волин. нац. ун-т імені Лесі Українки ; [уклад. А. В. Цьось, В. П. Романюк]. – Луцьк, 2010. – С.97-100.
Issue Date: 2010
Date of entry: 20-Mar-2014
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: швидкість
м’язова сила
швидкісно-силова підготовка
тренування
фізичні якості
speed
muscular force
speed-power preparation
training
physical qualities
Abstract: У статті обґрунтовано розвиток швидкісно-силових якостей залежно від віку, статі та рівня підготовленості юних спортсменів, узагальнено досвід теорії й практики з проблем підвищення ефективності швидкісно-силової підготовки юних плавців, дано науково-методичні рекомендації щодо використання вправ різного характеру з метою покращення спортивних результатів. In the article obgruntovano development of speed-power qualities in dependence on age, floor and level of preparedness of young sportsmen, the experience of theory and practice from the problems of increase of efficiency of speed-power preparation of young swimmers is generalized,scientific-methodical recommendations are given after the use of exercises of a different character with the purpose of improvement of sporting results.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3650
Content type: Article
Appears in Collections:Молодіжний вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gorbunov.pdf146,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.