Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29894
Назва: Напрями оптимізації процесів підвищення рівня доходу підприємства
Автори: Гнасюк, Дмитро Федорович
Приналежність: Кафедра економіки і торгівлі
076 Підприємництво та торгівля
Бібліографічний опис: Гнасюк Д. Ф. Напрями оптимізації процесів підвищення рівня доходу підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 076 Підприємництво та торгівля / наук. керівник К.В. Павлов ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк. 2025. 65 с. .
Дата публікації: 2025
Дата внесення: 18-гру-2025
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Павлов, Костянтин Володимирович
Теми: Доходи підприємства
витрати
прибуток
фінансовий стан
рентабельність
оптимізація
прогнозування
молочна продукція
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних та прикладних аспектів формування, аналізу та управління доходами і витратами підприємства. У першому розділі розглянуто склад, структуру та економічну характеристику доходів і витрат, а також методи їхнього прогнозування. Другий розділ містить оцінку фінансового стану та рівня дохідності конкретного підприємства — АТ "Володимир-Волинський комбінат молочних продуктів", включаючи аналіз основних фінансово-економічних показників, майнового стану та рентабельності. На основі проведеного аналізу, у третьому розділі обґрунтовано шляхи оптимізації зростання доходів, включаючи максимізацію прибутку за допомогою комбінованих моделей функцій попиту й витрат, а також визначено резерви для збільшення величини прибутку на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29894
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FEU_KR (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gnasyuk_2025.pdf819,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.