Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29574| Назва: | Екологічна складова як критерій трансформації конкурентного потенціалу суб’єктів туристичної індустрії |
| Автори: | Єрко, Ірина Володимирівна |
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Бібліографічний опис: | Єрко І. В. Екологічна складова як критерій трансформації конкурентного потенціалу суб’єктів туристичної індустрії. Development of Education, Science and Business: Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference (december 11-12, 2024). Dnipro, 2024. PP. 126-128 |
| Конференція/захід: | Development of Education, Science and Business: Results 2024 |
| Дата публікації: | 11-гру-2024 |
| Дата внесення: | 28-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Теми: | туризм туристична індустрія конкурентний потенціал |
| Діапазон сторінок: | 126-128 |
| Короткий огляд (реферат): | У сучасному світі зростає увага до екологічної відповідальності, що стає важливим чинником у розвитку туристичної індустрії. Стійкість туризму, збереження навколишнього середовища та раціональне використання ресурсів виступають основними критеріями конкурентоспроможності суб’єктів туристичного ринку. Екологічна складова відіграє важливу роль у трансформації конкурентного потенціалу туристичних підприємств, адже вона враховує вплив на довкілля та зусилля щодо зменшення цього впливу. Показниками екологічної складової є: викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення, утворення відходів IV класу небезпеки в розрахунку на одну особу, утилізація відходів та видалені відходи, IV клас небезпеки |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29574 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Conference-Proceedings-December-11-12-2024-2-126-128.pdf | 530,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.