Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29574| Title: | Екологічна складова як критерій трансформації конкурентного потенціалу суб’єктів туристичної індустрії |
| Authors: | Єрко, Ірина Володимирівна |
| Affiliation: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Bibliographic description (Ukraine): | Єрко І. В. Екологічна складова як критерій трансформації конкурентного потенціалу суб’єктів туристичної індустрії. Development of Education, Science and Business: Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference (december 11-12, 2024). Dnipro, 2024. PP. 126-128 |
| Conference/Event: | Development of Education, Science and Business: Results 2024 |
| Issue Date: | 11-Dec-2024 |
| Date of entry: | 28-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Keywords: | туризм туристична індустрія конкурентний потенціал |
| Page range: | 126-128 |
| Abstract: | У сучасному світі зростає увага до екологічної відповідальності, що стає важливим чинником у розвитку туристичної індустрії. Стійкість туризму, збереження навколишнього середовища та раціональне використання ресурсів виступають основними критеріями конкурентоспроможності суб’єктів туристичного ринку. Екологічна складова відіграє важливу роль у трансформації конкурентного потенціалу туристичних підприємств, адже вона враховує вплив на довкілля та зусилля щодо зменшення цього впливу. Показниками екологічної складової є: викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел забруднення, утворення відходів IV класу небезпеки в розрахунку на одну особу, утилізація відходів та видалені відходи, IV клас небезпеки |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29574 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Appears in Collections: | Наукові роботи (FGEO) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conference-Proceedings-December-11-12-2024-2-126-128.pdf | 530,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.