Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237
Назва: Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію
Автори: Протанський, Владислав Богданович
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
242 Туризм
Бібліографічний опис: Протанський В. Б. Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 242 Туризм / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-лис-2025
Країна (код): UA
Науковий керівник: Пасічник, Михайло Петрович
Теми: автобусний тур
гастрономічний тур
комбінований тур
етнічна кухня Болгарії
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію з виїздом з м. Луцьк. Метою дослідження є створення інноваційного туристичного продукту, який поєднує в собі гастрономічний, культурно-пізнавальний та купально-пляжний відпочинок. Створення автобусного туру в Болгарію зумовлене популярністю цього напрямку серед українських туристів через відсутність міжнародного авіасполучення з України, а відповідно транспортну близькість Болгарії, широкий варіативність цінової доступності тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Protanski_2024.pdf2,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.