Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПасічник, Михайло Петрович-
dc.contributor.authorПротанський, Владислав Богданович-
dc.date.accessioned2025-11-19T14:42:52Z-
dc.date.available2025-11-19T14:42:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПротанський В. Б. Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 242 Туризм / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена розробці комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію з виїздом з м. Луцьк. Метою дослідження є створення інноваційного туристичного продукту, який поєднує в собі гастрономічний, культурно-пізнавальний та купально-пляжний відпочинок. Створення автобусного туру в Болгарію зумовлене популярністю цього напрямку серед українських туристів через відсутність міжнародного авіасполучення з України, а відповідно транспортну близькість Болгарії, широкий варіативність цінової доступності тощо.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectавтобусний турuk_UK
dc.subjectгастрономічний турuk_UK
dc.subjectкомбінований турuk_UK
dc.subjectетнічна кухня Болгаріїuk_UK
dc.titleРозробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгаріюuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation242 Туризмuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Protanski_2024.pdf2,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.