Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Пасічник, Михайло Петрович | - |
| dc.contributor.author | Протанський, Владислав Богданович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T14:42:52Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T14:42:52Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Протанський В. Б. Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 242 Туризм / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237 | - |
| dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена розробці комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію з виїздом з м. Луцьк. Метою дослідження є створення інноваційного туристичного продукту, який поєднує в собі гастрономічний, культурно-пізнавальний та купально-пляжний відпочинок. Створення автобусного туру в Болгарію зумовлене популярністю цього напрямку серед українських туристів через відсутність міжнародного авіасполучення з України, а відповідно транспортну близькість Болгарії, широкий варіативність цінової доступності тощо. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | автобусний тур | uk_UK |
| dc.subject | гастрономічний тур | uk_UK |
| dc.subject | комбінований тур | uk_UK |
| dc.subject | етнічна кухня Болгарії | uk_UK |
| dc.title | Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 242 Туризм | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Protanski_2024.pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.