Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237| Title: | Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію |
| Authors: | Протанський, Владислав Богданович |
| Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 242 Туризм |
| Bibliographic description (Ukraine): | Протанський В. Б. Розробка комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 242 Туризм / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 19-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Пасічник, Михайло Петрович |
| Keywords: | автобусний тур гастрономічний тур комбінований тур етнічна кухня Болгарії |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розробці комбінованого гастрономічного автобусного туру в Болгарію з виїздом з м. Луцьк. Метою дослідження є створення інноваційного туристичного продукту, який поєднує в собі гастрономічний, культурно-пізнавальний та купально-пляжний відпочинок. Створення автобусного туру в Болгарію зумовлене популярністю цього напрямку серед українських туристів через відсутність міжнародного авіасполучення з України, а відповідно транспортну близькість Болгарії, широкий варіативність цінової доступності тощо. |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29237 |
| Content type: | Bachelor Thesis |
| Appears in Collections: | FGEO_KR (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Protanski_2024.pdf | 2,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.