Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29218
Title: Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Natura»
Authors: Максимюк, Юлія Вікторівна
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Максимюк Ю. В. Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Natura» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 57 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Терещук, Оксана Степанівна
Keywords: готельне підприємство
конкурентоспроможність
конкурентність
ефективність
Abstract: У кваліфікаційній роботі розглянуто основи конкурентоспроможності підприємства, проведено аналіз основних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що впливають на рівень конкурентоспроможності, запропоновані шляхи та заходи підвищення конкурентоспроможності з урахуванням кадрової складової «Natura». У першому розділі розкриваються теоретичні аспекти конкурентоспроможності сучасної готельного підприємства. Подано методику оцінки конкурентоспроможності організації. Розкриваються також засоби підвищення рівня конкурентоспроможності сучасного готелю. У другому розділі здійснена «Natura» дана організаційно-управлінська характеристика готелю, проведено детальний аналіз факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що впливають на рівень конкурентоспроможності. Проведено оцінку конкурентоспроможності готелю з урахуванням кадрової складової. У третьому розділі з урахуванням виявлених проблем пропонуються шляхи та заходи для підвищення конкурентоспроможності «Natura» та обгрунтована ефективність запропонованих заходів.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29218
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Maksymiyk_2024.pdf1,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.