Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29218Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Терещук, Оксана Степанівна | - |
| dc.contributor.author | Максимюк, Юлія Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T12:36:37Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T12:36:37Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Максимюк Ю. В. Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Natura» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 57 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29218 | - |
| dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі розглянуто основи конкурентоспроможності підприємства, проведено аналіз основних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що впливають на рівень конкурентоспроможності, запропоновані шляхи та заходи підвищення конкурентоспроможності з урахуванням кадрової складової «Natura». У першому розділі розкриваються теоретичні аспекти конкурентоспроможності сучасної готельного підприємства. Подано методику оцінки конкурентоспроможності організації. Розкриваються також засоби підвищення рівня конкурентоспроможності сучасного готелю. У другому розділі здійснена «Natura» дана організаційно-управлінська характеристика готелю, проведено детальний аналіз факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що впливають на рівень конкурентоспроможності. Проведено оцінку конкурентоспроможності готелю з урахуванням кадрової складової. У третьому розділі з урахуванням виявлених проблем пропонуються шляхи та заходи для підвищення конкурентоспроможності «Natura» та обгрунтована ефективність запропонованих заходів. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | готельне підприємство | uk_UK |
| dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UK |
| dc.subject | конкурентність | uk_UK |
| dc.subject | ефективність | uk_UK |
| dc.title | Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Natura» | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Maksymiyk_2024.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.