Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТерещук, Оксана Степанівна-
dc.contributor.authorМаксимюк, Юлія Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-11-19T12:36:37Z-
dc.date.available2025-11-19T12:36:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМаксимюк Ю. В. Підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Natura» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 57 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29218-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто основи конкурентоспроможності підприємства, проведено аналіз основних факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що впливають на рівень конкурентоспроможності, запропоновані шляхи та заходи підвищення конкурентоспроможності з урахуванням кадрової складової «Natura». У першому розділі розкриваються теоретичні аспекти конкурентоспроможності сучасної готельного підприємства. Подано методику оцінки конкурентоспроможності організації. Розкриваються також засоби підвищення рівня конкурентоспроможності сучасного готелю. У другому розділі здійснена «Natura» дана організаційно-управлінська характеристика готелю, проведено детальний аналіз факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, що впливають на рівень конкурентоспроможності. Проведено оцінку конкурентоспроможності готелю з урахуванням кадрової складової. У третьому розділі з урахуванням виявлених проблем пропонуються шляхи та заходи для підвищення конкурентоспроможності «Natura» та обгрунтована ефективність запропонованих заходів.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectготельне підприємствоuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectконкурентністьuk_UK
dc.subjectефективністьuk_UK
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності готельного підприємства «Natura»uk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maksymiyk_2024.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.