Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29215| Назва: | Розширення ресторанного бізнесу шляхом відкриття нових кав’ярень мережі «Good morning» (місто Луцьк) |
| Автори: | Клекоцюк, Валерія Валеріївна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Клекоцюк В. В. Розширення ресторанного бізнесу шляхом відкриття нових кав’ярень мережі «Good morning» (місто Луцьк) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 63 с. |
| Дата публікації: | 2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2025 |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Пасічник, Михайло Петрович |
| Теми: | заклад ресторанного господарства кав’ярня мережевий бренд бізнес-план |
| Короткий огляд (реферат): | Випускну кваліфікаційну роботу виконано з метою розробки проєкту розширення мережі кав’ярень «Good morning», шляхом відкриття чергового нового закладу. Використано методи спостереження, економічного, системного, функціонального й фінансового аналізів, методи планування й прогнозування, а також проведено опитування потенційних гостей з метою визначення їхніх уподобань та очікувань від нового закладу. Проаналізовано сучасний стан ринку кав’ярень у місті Луцьку, визначено основні тенденції та перспективи розвитку. Особлива увага приділена фінансовим розрахункам, маркетинговій стратегії, плануванні операційної діяльності. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29215 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Klekozyk_2024.pdf | 1,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.