Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПасічник, Михайло Петрович-
dc.contributor.authorКлекоцюк, Валерія Валеріївна-
dc.date.accessioned2025-11-19T12:13:45Z-
dc.date.available2025-11-19T12:13:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКлекоцюк В. В. Розширення ресторанного бізнесу шляхом відкриття нових кав’ярень мережі «Good morning» (місто Луцьк) : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. М. П. Пасічник ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 63 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29215-
dc.description.abstractВипускну кваліфікаційну роботу виконано з метою розробки проєкту розширення мережі кав’ярень «Good morning», шляхом відкриття чергового нового закладу. Використано методи спостереження, економічного, системного, функціонального й фінансового аналізів, методи планування й прогнозування, а також проведено опитування потенційних гостей з метою визначення їхніх уподобань та очікувань від нового закладу. Проаналізовано сучасний стан ринку кав’ярень у місті Луцьку, визначено основні тенденції та перспективи розвитку. Особлива увага приділена фінансовим розрахункам, маркетинговій стратегії, плануванні операційної діяльності.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UK
dc.subjectкав’ярняuk_UK
dc.subjectмережевий брендuk_UK
dc.subjectбізнес-планuk_UK
dc.titleРозширення ресторанного бізнесу шляхом відкриття нових кав’ярень мережі «Good morning» (місто Луцьк)uk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Klekozyk_2024.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.