Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29210| Title: | Підвищення лояльності споживачів ресторанного підприємства «На пагорбі» |
| Authors: | Островський, Юрій Юрійович |
| Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Bibliographic description (Ukraine): | Островський Ю. Ю. Підвищення лояльності споживачів ресторанного підприємства «На пагорбі» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. С. Терещук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 58 с. |
| Issue Date: | 2024 |
| Date of entry: | 19-Nov-2025 |
| Country (code): | UA |
| Supervisor: | Терещук, Оксана Степанівна |
| Keywords: | лояльність споживач ресторанне підприємство підвищення лояльності |
| Abstract: | У кваліфікаційній роботі обгрунтовано сутність поняття лояльність споживачів підприємств ресторанного бізнесу та визначені основні інструментами формування такої лояльності. а саме, відповідність асортименту страв, відповідність змінних комплексу маркетингу перевагам цільової аудиторії. використання карт постійного гостя у поєднанні з інформаційною системою, проведення заходів щодо формування прихильності клієнтів до ресторану. Здійснено організаційно-управлінський аналіз ресторану «На пагорбі», проведено оцінку конкурентоспроможності закладу на ринку ресторанних послуг громади. В ході дослідження лояльності споживачів закладу з'ясувалося, що індекс лояльності клієнтів ресторану «На пагорбі» складає 51,6%, значення цього індексу зумовлюється незадоволеність клієнтів якістю обслуговування у ресторані; незадоволеність клієнтів часом очікування замовлення; незадоволеність клієнтів асортиментом страв у меню ресторану. Запропоновані заходи залучення відвідувачів ресторанного підприємства та обгрунтовано шляхи підвищення лояльності гостей до закладу, за допомогою цінових та нецінових методів, партнерських програм, мотивації персоналу та підвищення кваліфікації обслуговуючого персоналу ресторанного підприємства «На пагорбі». |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29210 |
| Content type: | Bachelor Thesis |
| Appears in Collections: | FGEO_KR (2024) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ostrovski_2024.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.