Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29207
Title: Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи
Authors: Ковальчук, Тарас Олександрович
Affiliation: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Bibliographic description (Ukraine): Ковальчук Т. О. Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. П. Безсмертнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 19-Nov-2025
Country (code): UA
Supervisor: Безсмертнюк, Тарас Петрович
Keywords: кейтеринг
кейтерингове обслуговування
ресторанне господарство
ресторан
удосконалення послуг
Abstract: У роботі визначено особливості сучасного станута обґрунтовано перспективи розвитку кейтерингу в закладі ресторанногогосподарства «Чевермето». Перший розділ бакалаврської роботи присвячено визначенню теоретикометодичних основ дослідження кейтерингу в закладах ресторанного господарства. Розкрито сутність кейтерингу, класифікацію послуг та види кейтерингу, які надають підприємства ресторанного господарства. Охарактеризовано особливості процесу кейтерингового обслуговування у закладах ресторанного господарства. Визначено методичні засади дослідження. У другому розділі бакалаврської роботи подано загальну характеристику діяльності ресторану «Чевермето». Здійснено аналіз асортиментних груп страв закладу та SWOT-аналіз діяльності ресторану «Чевермето». Проаналізовано послуги з кейтерингу в ресторані «Чевермето», а саме під час обслуговування фуршету, короткої перерви та барбекю. Подано розрахунки меню для обслуговування фуршету та барбекю або пікніку на 30 осіб. Розкрито особливості організації виїзного банкету з нагоди дня народження на 120 осіб. Подано чіткий план проведення виїзного банкету та розрахунок меню для забезпечення обслуговування. У третьому розділі бакалаврської роботи визначено напрями удосконалення кейтерингових послуг в ресторані «Чевермето». Окреслено проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в закладі. Розроблено пропозиції щодо удосконалення кейтерингу в ресторані «Чевермето».
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29207
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FGEO_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kovalchyk_2024.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.