Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБезсмертнюк, Тарас Петрович-
dc.contributor.authorКовальчук, Тарас Олександрович-
dc.date.accessioned2025-11-19T11:46:11Z-
dc.date.available2025-11-19T11:46:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКовальчук Т. О. Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. П. Безсмертнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29207-
dc.description.abstractУ роботі визначено особливості сучасного станута обґрунтовано перспективи розвитку кейтерингу в закладі ресторанногогосподарства «Чевермето». Перший розділ бакалаврської роботи присвячено визначенню теоретикометодичних основ дослідження кейтерингу в закладах ресторанного господарства. Розкрито сутність кейтерингу, класифікацію послуг та види кейтерингу, які надають підприємства ресторанного господарства. Охарактеризовано особливості процесу кейтерингового обслуговування у закладах ресторанного господарства. Визначено методичні засади дослідження. У другому розділі бакалаврської роботи подано загальну характеристику діяльності ресторану «Чевермето». Здійснено аналіз асортиментних груп страв закладу та SWOT-аналіз діяльності ресторану «Чевермето». Проаналізовано послуги з кейтерингу в ресторані «Чевермето», а саме під час обслуговування фуршету, короткої перерви та барбекю. Подано розрахунки меню для обслуговування фуршету та барбекю або пікніку на 30 осіб. Розкрито особливості організації виїзного банкету з нагоди дня народження на 120 осіб. Подано чіткий план проведення виїзного банкету та розрахунок меню для забезпечення обслуговування. У третьому розділі бакалаврської роботи визначено напрями удосконалення кейтерингових послуг в ресторані «Чевермето». Окреслено проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в закладі. Розроблено пропозиції щодо удосконалення кейтерингу в ресторані «Чевермето».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.subjectкейтерингuk_UK
dc.subjectкейтерингове обслуговуванняuk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectудосконалення послугuk_UK
dc.titleКейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективиuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреаціїuk_UK
dc.contributor.affiliation241 Готельно-ресторанна справаuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalchyk_2024.pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.