Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29207Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Безсмертнюк, Тарас Петрович | - |
| dc.contributor.author | Ковальчук, Тарас Олександрович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T11:46:11Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T11:46:11Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Ковальчук Т. О. Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Т. П. Безсмертнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29207 | - |
| dc.description.abstract | У роботі визначено особливості сучасного станута обґрунтовано перспективи розвитку кейтерингу в закладі ресторанногогосподарства «Чевермето». Перший розділ бакалаврської роботи присвячено визначенню теоретикометодичних основ дослідження кейтерингу в закладах ресторанного господарства. Розкрито сутність кейтерингу, класифікацію послуг та види кейтерингу, які надають підприємства ресторанного господарства. Охарактеризовано особливості процесу кейтерингового обслуговування у закладах ресторанного господарства. Визначено методичні засади дослідження. У другому розділі бакалаврської роботи подано загальну характеристику діяльності ресторану «Чевермето». Здійснено аналіз асортиментних груп страв закладу та SWOT-аналіз діяльності ресторану «Чевермето». Проаналізовано послуги з кейтерингу в ресторані «Чевермето», а саме під час обслуговування фуршету, короткої перерви та барбекю. Подано розрахунки меню для обслуговування фуршету та барбекю або пікніку на 30 осіб. Розкрито особливості організації виїзного банкету з нагоди дня народження на 120 осіб. Подано чіткий план проведення виїзного банкету та розрахунок меню для забезпечення обслуговування. У третьому розділі бакалаврської роботи визначено напрями удосконалення кейтерингових послуг в ресторані «Чевермето». Окреслено проблеми та перспективи розвитку кейтерингу в закладі. Розроблено пропозиції щодо удосконалення кейтерингу в ресторані «Чевермето». | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | кейтеринг | uk_UK |
| dc.subject | кейтерингове обслуговування | uk_UK |
| dc.subject | ресторанне господарство | uk_UK |
| dc.subject | ресторан | uk_UK |
| dc.subject | удосконалення послуг | uk_UK |
| dc.title | Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kovalchyk_2024.pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.