Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29196
Назва: Аналіз та впровадження нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur Pur» у місті Луцьк
Автори: Кошлата, Яніна Іванівна
Приналежність: Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації
241 Готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис: Кошлата Я. І. Аналіз та впровадження нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur Pur» у місті Луцьк : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 50 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-лис-2025
Країна (код): UA
Науковий керівник: Єрко, Ірина Володимирівна
Теми: стратегія
маркетингове просування
конкурентоздатність
внутрішнє середовище
зовнішнє середовище
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена аналізу та впровадженню нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur-Pur» у місті Луцьк. Метою дослідження є вивчення поточного стану розвитку закладу, виявлення його конкурентних переваг та слабкостей, а також розробка та реалізація нових стратегій маркетингу для залучення більшої кількості клієнтів та підвищення прибутковості. У роботі проведено аналіз зовнішнього середовища кафе «Pur-Pur», включаючи аналіз ринку, споживчих уподобань та конкурентів. На основі цього аналізу розроблені нові стратегії маркетингу, зокрема використання цифрових медіа, соціальних мереж, організація тематичних заходів та акцій, а також удосконалення сервісу та рекламної кампанії. Результатом роботи буде реалізація нових стратегій маркетингового просування, що сприятиме підвищенню відвідуваності та популярності кафе «Pur-Pur» серед мешканців та відвідувачів міста Луцьк.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29196
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FGEO_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Koshlata_2024.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.