Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29196Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Єрко, Ірина Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Кошлата, Яніна Іванівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T10:34:08Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T10:34:08Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Кошлата Я. І. Аналіз та впровадження нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur Pur» у місті Луцьк : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Єрко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 50 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29196 | - |
| dc.description.abstract | Робота присвячена аналізу та впровадженню нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur-Pur» у місті Луцьк. Метою дослідження є вивчення поточного стану розвитку закладу, виявлення його конкурентних переваг та слабкостей, а також розробка та реалізація нових стратегій маркетингу для залучення більшої кількості клієнтів та підвищення прибутковості. У роботі проведено аналіз зовнішнього середовища кафе «Pur-Pur», включаючи аналіз ринку, споживчих уподобань та конкурентів. На основі цього аналізу розроблені нові стратегії маркетингу, зокрема використання цифрових медіа, соціальних мереж, організація тематичних заходів та акцій, а також удосконалення сервісу та рекламної кампанії. Результатом роботи буде реалізація нових стратегій маркетингового просування, що сприятиме підвищенню відвідуваності та популярності кафе «Pur-Pur» серед мешканців та відвідувачів міста Луцьк. | uk_UK |
| dc.subject | стратегія | uk_UK |
| dc.subject | маркетингове просування | uk_UK |
| dc.subject | конкурентоздатність | uk_UK |
| dc.subject | внутрішнє середовище | uk_UK |
| dc.subject | зовнішнє середовище | uk_UK |
| dc.title | Аналіз та впровадження нових стратегій маркетингового просування кафе «Pur Pur» у місті Луцьк | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Koshlata_2024.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.