Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28824| Назва: | Іміджологія | 
| Автори: | Тоцька, Олеся Леонтіївна | 
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| Бібліографічний опис: | Тоцька О. Л. Іміджологія: силабус вибіркового освітнього компонента підготовки магістра, галузі знань D Бізнес, адміністрування та право, спеціальності D3 Менеджмент, за освітньо-професійною програмою Менеджмент організацій. Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025. 6 с. | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Дата внесення: | 30-жов-2025 | 
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки | 
| Країна (код): | UA | 
| Місце видання, проведення: | м. Луцьк | 
| Теми: | імідж іміджологія персональний іміджмейкінг корпоративний імідж імідж товару та послуги територіальний імідж | 
| Короткий огляд (реферат): | Освітній компонент «Іміджологія» належить до циклу вибіркових дисциплін, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо застосування технологій створення позитивного іміджу. | 
| Опис: | Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи спеціальних знань і професійних компетентностей щодо застосування технологій створення позитивного іміджу. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти з іміджем як соціокультурним феноменом і наукою; виробити практичні навички застосування технологій управління іміджем, формування персонального, корпоративного й територіального іміджу, конструювання іміджу товару та послуги. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28824 | 
| Тип вмісту: | Training program | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FEU) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 25_ВОК2_М_Imidzh.pdf | 451,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
