Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28453
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Надія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Єрко, Ірина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-08T13:37:11Z | - |
dc.date.available | 2025-09-08T13:37:11Z | - |
dc.date.issued | 2025-06-25 | - |
dc.identifier.citation | Мельник Н. В., Єрко І. В. Готельна справа: глосарій термінів та понять : довідник для здобувачів вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація» / Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Волинський національний університет імені Лесі Українки. Івано-Франківськ ; Луцьк, 2025. 90 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28453 | - |
dc.description.abstract | Глосарій охоплює основні поняття, терміни та категорії, які використовуються в готельному господарстві, розкриваючи суть явищ і процесів, що формують базу фахових знань у сфері гостинності. Він покликаний допомогти здобувачам при підготовці до практичних, лабораторних занять та самостійного опрацювання навчального матеріалу за ОК «Готельна справа». Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація». | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk_UK |
dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | - |
dc.subject | туризм | uk_UK |
dc.subject | сфера туризму та рекреації | uk_UK |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UK |
dc.subject | сервіс | uk_UK |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UK |
dc.subject | кейтеринг | uk_UK |
dc.title | Готельна справа: глосарій термінів та понять | uk_UK |
dc.type | Handbook | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, факультет туризму, доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, кандидат географічних наук, доцент | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, професор кафедри готельно-ресторанної справи, туризму та рекреації, доктор економічних наук, доцент | uk_UK |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
dc.relation.references | 1. ДСТУ 4268:2003 «Послуги туристичні. Засоби розміщення. Загальні вимоги» (чинний від 01.07.2004). | uk_UK |
dc.relation.references | 2. ДСТУ 4269:2003 «Послуги туристичні. Класифікація готелів» (чинний від 01.07.2004). | uk_UK |
dc.relation.references | 3. ДСТУ 4281:2004 «Заклади ресторанного господарства. Класифікація» (чинний від 01.07.2004). | uk_UK |
dc.relation.references | 4. ДСТУ 4527:2006 «Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення» (чинний від 01.10.2006). | uk_UK |
dc.relation.references | 5. Горюнова К., Стойка А. Організація готельного господарства: електронний навчальний посібник. Київ: МДУ, 2024. | uk_UK |
dc.relation.references | 6. Корж Н.В., Левицька І. В., Онищук Н. В. Готельна справа: навчальний посібник. Київ : Київський національний торгово-економічний університет, Вінниця, ПП «ТД«Едельвейс і К» 2015. 580 с. | uk_UK |
dc.relation.references | 7. Круль Г., Заячук О. Організація і технологія надання послуг гостинності : навч. посіб. 2-ге вид., перероб. і доп. Чернівці : Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2022. 488 с. | uk_UK |
dc.relation.references | 8. Методичні рекомендації «Туризм та пов’язані з ним послуги. Готелі. Вимоги до послуг» розроблені на основі міжнародного стандарту ISO 22483:2020 «Tourism and related services. Hotels. Service requirements». | uk_UK |
dc.relation.references | 9. Методичні рекомендації «Туристичні послуги. Готелі та інші засоби розміщення туристів. Словник термінів (відповідно до ISO 18513:2021)». | uk_UK |
dc.relation.references | 10. Організація готельного господарства: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 «Готельно–ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, В. Холявка, А. Демічковський, О. Боратинський, О.Кулик, О. Піхур. Львів : Видавництво «Добра справа», 2019. 224 с. | uk_UK |
dc.relation.references | 11. Словник готельно-ресторанних термінів: посібник для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»/ укл. Вишневська О.О. Xарків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012. 80 с. | uk_UK |
dc.subject.udc | 640.4(038)(07)-028.27 | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hot_sp_glos.pdf | 1,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.