Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28453
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Надія Вікторівна-
dc.contributor.authorЄрко, Ірина Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-09-08T13:37:11Z-
dc.date.available2025-09-08T13:37:11Z-
dc.date.issued2025-06-25-
dc.identifier.citationМельник Н. В., Єрко І. В. Готельна справа: глосарій термінів та понять : довідник для здобувачів вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація» / Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Волинський національний університет імені Лесі Українки. Івано-Франківськ ; Луцьк, 2025. 90 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28453-
dc.description.abstractГлосарій охоплює основні поняття, терміни та категорії, які використовуються в готельному господарстві, розкриваючи суть явищ і процесів, що формують базу фахових знань у сфері гостинності. Він покликаний допомогти здобувачам при підготовці до практичних, лабораторних занять та самостійного опрацювання навчального матеріалу за ОК «Готельна справа». Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», J3 «Туризм і рекреація».uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українки-
dc.subjectтуризмuk_UK
dc.subjectсфера туризму та рекреаціїuk_UK
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UK
dc.subjectсервісuk_UK
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UK
dc.subjectкейтерингuk_UK
dc.titleГотельна справа: глосарій термінів та понятьuk_UK
dc.typeHandbookuk_UK
dc.contributor.affiliationПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, факультет туризму, доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, кандидат географічних наук, доцентuk_UK
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, професор кафедри готельно-ресторанної справи, туризму та рекреації, доктор економічних наук, доцентuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.relation.references1. ДСТУ 4268:2003 «Послуги туристичні. Засоби розміщення. Загальні вимоги» (чинний від 01.07.2004).uk_UK
dc.relation.references2. ДСТУ 4269:2003 «Послуги туристичні. Класифікація готелів» (чинний від 01.07.2004).uk_UK
dc.relation.references3. ДСТУ 4281:2004 «Заклади ресторанного господарства. Класифікація» (чинний від 01.07.2004).uk_UK
dc.relation.references4. ДСТУ 4527:2006 «Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення» (чинний від 01.10.2006).uk_UK
dc.relation.references5. Горюнова К., Стойка А. Організація готельного господарства: електронний навчальний посібник. Київ: МДУ, 2024.uk_UK
dc.relation.references6. Корж Н.В., Левицька І. В., Онищук Н. В. Готельна справа: навчальний посібник. Київ : Київський національний торгово-економічний університет, Вінниця, ПП «ТД«Едельвейс і К» 2015. 580 с.uk_UK
dc.relation.references7. Круль Г., Заячук О. Організація і технологія надання послуг гостинності : навч. посіб. 2-ге вид., перероб. і доп. Чернівці : Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2022. 488 с.uk_UK
dc.relation.references8. Методичні рекомендації «Туризм та пов’язані з ним послуги. Готелі. Вимоги до послуг» розроблені на основі міжнародного стандарту ISO 22483:2020 «Tourism and related services. Hotels. Service requirements».uk_UK
dc.relation.references9. Методичні рекомендації «Туристичні послуги. Готелі та інші засоби розміщення туристів. Словник термінів (відповідно до ISO 18513:2021)».uk_UK
dc.relation.references10. Організація готельного господарства: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 «Готельно–ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, В. Холявка, А. Демічковський, О. Боратинський, О.Кулик, О. Піхур. Львів : Видавництво «Добра справа», 2019. 224 с.uk_UK
dc.relation.references11. Словник готельно-ресторанних термінів: посібник для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»/ укл. Вишневська О.О. Xарків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012. 80 с.uk_UK
dc.subject.udc640.4(038)(07)-028.27uk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hot_sp_glos.pdf1,28 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.