Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28370| Назва: | Проєкт SPA-готелю на 25 номерів на березі озера Пісочне |
| Автори: | Хомич, Софія Миколаївна |
| Приналежність: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
| Бібліографічний опис: | Хомич С. М. Проєкт SPA-готелю на 25 номерів на березі озера Пісочне : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 75 с. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Дата внесення: | 30-лип-2025 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Ільїна, Ольга Вікторівна |
| Теми: | готельне господарство рекреація SPA-готель SPA-послуги озеро Пісочне Шацький національний природний парк |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню SPA-готелю. Завдання: з’ясувати передумови і чинники створення SPA-готелю; обґрунтувати концепцію SPA-готелю; дослідити функціонально-планувальні вимоги що висуваються до SPA-готелю; визначити групи приміщень проектованого готелю; розробити перелік послуг, які надаватимуться у SPA-готелі; дослідити кількісний та якісний склад обслуговуючого персоналу готелю; обґрунтувати склад та площу приміщень проектованого готелю. Об’єктом дослідження є створення проєкту SPA-готелю на березі озера Пісочне у межах Шацького національного природного парку. Предметом дослідження є теоретико-методологічні та практичні аспекти створення та надання SPA-послуг у проектованому закладі готельного господарства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28370 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Khomich_2025.pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.